Magasin

Vi magasinerar och lagrar allt, utom vätskor, stort som smått så länge du önskar. Våra tempererade, 16–19 grader C, lagerterminaler på sammanlagt 2 300 kvm når Du snabbt och enkelt i Simrishamn och i Hammenhög.

Hyr en ”etta” på 10 kubikmeter för 620 kronor i månaden! Du ordnar själv lås och nycklar. Tid för inlämning och avhämtning bokar Du per telefon 0414-41 42 40. Behöver Du hjälp med transport ordnar vi både flyttpersonal och fordon. Givetvis har du tillgång till din ”etta” under magasineringstiden. Ring 0414-41 42 40 och boka tid. Hanteringskostnaden per besök är 300 kronor inkl moms. Du får ett depositionsavtal efter tillträdet, ett avtal som du måste fylla i noggrant och returnera.

Det är din hemförsäkring som gäller för det magasinerade bohaget. Vår försäkring täcker Din självrisk vid en eventuell skada. Vi fakturerar månads-, eller om du så önskar, kvartalshyran, som betalas i förskott. Vid avhämtningen regleras Din/vår skuld kontant. För enbart lagring gäller pris per pall och dygn. Anticimex sköter ev. skadedjursbekämpning och Falck bevakar terminalerna.